Het hondenpension

 

De verblijven

Hondenpension Hoogendonck is gesitueerd in het Stijbeekse buitengebied waardoor het de perfect ligging heeft voor uw hond. Het is een nieuwbouw hypermodern hondenpension. De verblijven zijn in hokken van 10 samen in een gebouw gerealiseerd. Waarbij er 6 in totaal zijn. Hierdoor is het zeer overzichtelijk en is de rust perfect te behouden.

Uiteraard beschikken de honden verblijven over de nieuwste technieken. De verblijven zijn groot opgezet en bieden een aangename ligplaats voor uw hond. Zo is er vloerverwarming en koeling aanwezig en wordt door luchtbehandeling het juiste klimaat voor uw hond behaald.   De verblijven zijn voorzien van een binnen en buitenhok.

 

Buitenspeelweide

Door de perfect ligging zijn er op het terrein 10 grote speelweides. Deze zijn aangelegd met mooie groene graszoden. Hier bestaat dan ook de mogelijkheid om samen met andere honden te spelen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw hond niet met alle andere honden kan spelen. Doordat er 10 grote speelweides zijn is er altijd wel een mogelijkheid om uw hond van de speelweides te laten genieten. Viermaal daags hebben de honden de mogelijkheid om zich uit te leven in de speelweides wat zorgt voor voldoende beweging en plezier. Uiteraard afhankelijk van het weer.

 

 

 

 

 

Hondenhuiskamer

Speciaal voor onze kleinere gasten hebben we een honden huiskamer. Deze heeft een huiselijke sfeer, zo zijn er verschillende mogelijkheden om te lounge en staat er muziek aan. Daarbij beschikt deze huiskamer over 2 openslaande tuindeuren met aangrenzend een uitloop. In de zomerdag is het dan ook mogelijk om op ieder gewenst moment naar buiten te gaan. Uiteraard is deze huiskamer voorzien van alle gemakken voor uw hond.

Verplichte inentingen

Om besmettingen te voorkomen en zo te zorgen dat uw hond ook gezond blijft zijn wij genoodzaakt een aantal inentingen te verplichten.

Maximaal 1 jaar en minimaal 3 weken voor het verblijf dient uw hond gevaccineerd te zijn met een cocktail-enting en kennelhoest. Alleen met een officieel inentingsboekje mogen wij uw hond toelaten. Dus vergeet dit niet mee te nemen.

Prijzen

Bij ons zijn de prijzen voor alle honden gelijk. Aangezien ook alle honden gelijk worden behandelt. Dus groot of klein daar maken we geen onderscheid in.

Hondenpension: € 16,00 per dag.

De dag van brengen en halen wordt dan ook volledig berekend.

Bij vroegtijdig afbreken van het pensionverblijf worden de gereserveerde dagen alsnog in rekening gebracht.