Over ons

Midden in het Markdal zijn wij, Arinda en Ton Braspenning begonnen met een pension en dagopvang voor honden. Niet zo maar een pension want door onze ligging midden in de natuur en de rust van het Strijbeekse buitengebied zijn alle voorwaarden aanwezig voor een onbekommerde tijd voor uw hond en dus ook voor u. want als uw hond uit logeren mag wil je natuurlijk het allerbeste.

En uiteraard zijn uw gastheren in het bezit van de benodigde diploma’s en motivatie om uw viervoeter te verwennen. De randvoorwaarden zijn daarvoor aanwezig met een gloednieuw gebouw waar vloerverwarming in de winter  en koeling in de zomer en een luchtbehandelingssysteem een gezond binnen verblijf garanderen, maar zeker met de opzet van de speelweides die rondom het pension zorgdragen voor volop ruimte om te spelen en ravotten, met elkaar maar eventueel ook, als het nodig is apart van de anderen.

Op onze boerderij hebben we al jarenlang ervaring met onze koeien paarden en honden als het gaat om verzorging en welzijn. Die ervaring komt nu mooi van pas met het hondenpension en is het onze missie om te zorgen dat uw hond eigenlijk het liefst nog een tijdje wil blijven.